ارزش غذایی و خواص زرشک | تغذیه سالم

ارزش غذایی و خواص زرشک

ارزش غذایی و خواص زرشک

تغذیه

در پزشکی، استفاده خیلی از برگ و پوست و ریشه زرشک و هم اینکه میوه اون می شه. این گیاه در جنگلا و کوه ها رشد می کنه.

۱- ارزش غذایی و خواص زرشک

خواص زرشک چیه؟ زرشک دارای تعداد خیلی از پکتینه که تاثیر مثبتی روی روده داره. این ماده سیستم گوارش رو فعال می کنه، سموم و کلسترول رو از بدن خارج می کنه . زرشکا به بهتر شدن اشتها کمک می کنن، اثر تونیک دارن و به سرماخوردگی و بقیه بیماریای تنفسی هم کمک می کنن . زرشک شامل مقدار خیلی از مواد معدنی: سدیم، منیزیم، نیکل، باریم، آهن، مسه . هم اینکه دارای فیبر، اسیدهای به درد بخور، اسیدها (مالیک، سیتریک) و ویتامینC هم هستش . واسه یه موجود زنده به لطف این ویتامین، خطر دچار شدن به آنفولانزا یا SARS رو کم می کنه. فرایندای بدن تغییر می کنن و طبیعیه که سیستم ایمنی تقویت می شه.

۲- کجا رشد می کنن

زرشکا در پاییز جمع آوری می شن، وقتی که اونا به طور کامل رسیده و تموم ویتامینای لازم رو در اونا تجمع پیدا میکنن. اونا رو میشه در حاشیه جنگل، چمن و دامنه کوه ها یافت کرد. واسه جمع آوری باید یاد بگیرین که میوه رسیده از نابالغ رو تشخیص بدین . اگه زرشکا زیادتر از اندازه نرم باشن، باید چیده شن و اگه سبز شن، زمان چیدن اون هنوز نرسیده. لازمه که زرشکای نرم که دارای رنگ قرمز یا بنفش روشن هستن جمع آوری شن. بعد از جمع آوری، زرشک رو تمیز کنین و تو یه صافی بذارین و آب اضافی رو از بین ببرین. میشه زرشکا رو خشک کرد و تا وقتی که پوستشون چین و چروک نشه به طور کامل خشک نشده.

.

منبع : pezeshk.us

پیام بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *