ارزش غذایی هفت سین چیست | سبزیجات

شیرخشک از کاربرده های مختلفی برخورداره از جمله غذای بچه، چاشنیا، ماست، شکلات، کرم کیک و شیرینی، حموم شیر واسه درمان التهاب و ناراحتیای پوستی و … .

ارزش غذایی و خواص شیر خشک

ارزش غذایی و خواص شیر خشک

تغذیه

شیر خشک چیه؟

شیرخشک یکی از اجناس لبنیه که حاصل تبخیر آب شیره. شیر خشک به نسبت شیر از امتیازات زیادی برخورداره. اول اینکهً فاسد نمی شه، دوم اینکهً خیلی کم وزن تر از شیر مایعه، سوم اینکهً حمل اون آسون تر از حمل شیر مایع صورت میگیره.

از شیر خشک همیشه استفاده می شده اما فقطً حدود ۲۰۰ ساله که به طور گسترده در اقصی نقاط جهان استفاده میشن.

به هر حال، از شیر خشک در آشپزی و هم اینکه شیرینی پزی استفاده میشه کرد، و با وجود اون که شیرخشک به نسبت شیر معمولی از حجم و وزن کمتری برخورداره، اما از همه مواد مغذی شیر استفاده میکرد. در ادامه به ارزش غذایی شیر خشک می پردازیم.

ارزش غذایی و خواص شیر خشک

مواد مغذی بسیاری در شیرخشک هست، از جمله همه ۲۱ نوع اسید آمینه اولیه که بدن واسه ساخت پروتئین به اونا نیاز داره. علاوه بر این، شیرخشک شامل مقادیر زیادی پروتئین، کربوهیدرات، کلسیم، پتاسیم و مقداری چربی، که این مقدار چربی به نوع شیر خشک وابسته. دو قاشق غذاخوری از شیرخشک فقطً ۲۶ کالری و هم اینکه ۴ گرم قند داره. مقادیر متوسطی از ویتامینای A و D هم در این ماده غذایی هست.

موارد به کار گیری شیرخشک

علاوه بر موارد فوق، در جهت ساخت ماسک صورت و در کل در آرایشگری هم میشه ازش استفاده کرد.

نکات مثبت و منفی در مورد شیر خشک

۱- نکته مثبتی که در مورد شیر خشک هست اینه که به کار گیری اون به عنوان مکمل آسونه چون که میشه به شیرینی، کیک و مواردی که در بالا ذکر اونا رفت اضافه اش کرد. پس میشه گفت یکی از امتیازات شیر خشک اینه که از اون میشه به عنوان مکمل واسه کمبود پروتئین و کلسیم استفاده کرد.

۲- این شیر رو میشه واسه یه مدت طولانی نگهداری کرد، بدون نگرانی از واسه فاسد شدن.

۳- علاوه بر این مواد، مصرف شیرخشک از دید مالی مقرون به صرفه تر از مصرف شیر مایعه.

۴- البته بعضی نکات منفی هم در مورد شیرخشک هست. مثلاً خیلی از مردم طعم گچ مانند این نوع شیر رو دوست ندارن. حتی ترکیب اون با آب هم مزه شیر مایع رو نمی ده. منظور از شیر مایع همین شیره های معمولیِ خشک نشده.

۵- علاوه بر این، به دلیل پودری بودن این شیر به کار گیری اون در نوشیدنیا و هم اینکه در شکل های جور واجور غذاها به آسونی صورت نمی پذیردنت نوشت

.

منبع : pezeshk.us

جمع آوری به وسیله بخش تغذیه سالم زندگی سالم سایت
  • مطالب در رابطه
  • و خواص و فواید لپه
  • و خواص اسفناج
  • و فایده های درمانی ذرت
  • ارزش و خواص غذایی پسته
  • و خواص زرشک

در طول تاریخ بشر، اقوام مختلفی ظهور کردن و با خلق روشای جورواجور زندگی از خود، آداب و رسوم و سنتی رو به میراث گذارده ان که بررسی، یادآوری، شناخت مفاهیم و تبلیغ و گسترش حولوحوش مثبت اون ضمن حفظ هویت ملی مایه مباهات، سرافرازی، خودباوری و در آخر پایداری قومی در مقابل فرهنگ بیگانه می شه.

سنن و فرهنگ ایرانیان از ریشه و قدمت خاصی بهره مند و تامل برانگیزه. یکی از این سنن، پیام نیاکان ما در مورد هفت سینه.

ایرانیان در روند کم کم و تکاملی صدها سال از زندگی پرنشیب و فراز و پُر بار خود، در اول بهار که شروع سال نو و شکوفایی دوباره طبیعت در این منطقه از کره زمینه، همیشه با حفظ آیین شکوهمند و غرورآفرین نوروز با چیدن هفت خوراکی که به زبون شیرین و غنی پارسی با حرف "سین" شروع می شه، در سفره هفت سین، پیام تغذیه ای سالم زیستن رو سینه به سینه به نسل معاصر رسونده ان.

اگه به ارزشای غذایی زندگی بخش، معجزه آور و عجیب خوراکیای تشکیل دهنده سفره هفت سین شامل: سیر، سنجد، سماق، سرکه، سیب، سبزی و سمنو که تا کنون مطالب زیادی در مورد علل یا خواص اون نوشته شده به توضیح کوتاه زیر توجه و دقت شه، اون وقت درمی یابیم که در بطن تک تک خوراکیای تشکیل دهنده هفت سین، پیام با ارزش و گرانبهایی واسه حفظ سلامتی نهفتهه.

ایرانیان در سفره هفت سین، پیام تغذیه ای سالم زیستن رو سینه به سینه به نسل معاصر رسونده ان.

۱- مصرف سیر علاوه بر میکروب زدایی و بقیه خواص زیاد، در جهت کاهش کلسترول، جلوگیری از تصلب شرایین، متعادل نگه داشتن فشار خون و حفظ سلامت بدن از جمله قلب و عروق در سراسر دنیا پیشنهاد می شه.

۲- مصرف سنجد در طب تغذیه، علاوه بر خواص جور واجور جهت درمان آرتروز پیشنهاد می شه.

دیابت .html" target="_blank">

۳- مصرف سماق همراه کباب علاوه بر خواص زیاد، جهت کاهش مضرات اوره گوشت پیشنهاد می شه.

 

 ۴- مصرف شکلای جور واجور سرکه از جمله سرکه انگور قرمز(که شامل لیکوپنه) یا سرکه سیب با خواص معجزه آور جور واجور شامل: کم کننده مضرات چربی مصرف شده در بدن، باز نگه دارندگی عروق و خاصیت ضد سرطانی اون به هر شکل ممکن به خصوص در ترشیا و سالاد پیشنهاد می شه.

 

۵- کلیه فرهیختگان امور تغذیه در سراسر جهان مصرف یه سیب در روز رو نه فقط واسه دفع سموم از بدن، تقویت دستگاه گوارش، تامین ویتامینا و املاح لازم جهت حفظ سلامتی و سرحالی پیشنهاد می  کنن، بلکه اونو موجب بی احتیاجی از مراجعه به دکتر می دونن.

 

۶- مصرف همیشگی شکلای جور واجور سبزی تازه جهت تامین فیبر، ویتامینا و آنتی اکسیدان های نیاز به دلیل خاصیت ضد سرطانی و ضد مریضی قلبی اون مورد پیشنهاد همه کارشناسان تغذیه س.

 

 

پیام بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *