ارزش غذایی نان | تغذیه سالم

 

 

با در نظر گرفتن ویژگی های منطقه ای، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی کشور ما، غلات مخصوصا نون از منابع اصلی الگوی غذایی روزانه ی جامعه ی ایرانیه و بخش کلی ای از نیازای انرژی و پروتئین بدن رو تأمین می کنه، طوری که روزانه حدود ۵۰- ۴۰ درصد انرژی دریافتی و ۴۵ درصد پروتئین مصرفی از راه نون تأمین می شه.

پس به دلیل اهمیت غلات در الگوی غذایی روزانه، این گروه غذایی به عنوان غذای پایه شناخته شده.

هم اینکه اندازه دریافت ویتامینB1(تیامین )، آهن و کلسیم  از نون قابل توجه بوده و سهم کلی ای در تامین نیاز روزانه رو به خود اختصاص می دهد.

متوسط مصرف نون در ایران

طبق یافته های بررسی های انجام شده در ایران، متوسط مصرف نون حدود ۴۱۰ گرم در روز واسه هر فرده و با در نظر گرفتن این که هر ۱۰۰ گرم نون ۲۷۴ کالری انرژی تولید می کنه، میشه گفت هر فردی روزانه حدود ۱۱۰۰ کالری انرژی از راه نون دریافت می کنه.

از اونجا که هر کدوم از مواد غذایی از نظر اندازه انرژی، مقدار و نوع مواد مغذی با همدیگه فرق بسیار زیادی دارن و روند مواد غذایی خود موجب تغییرات زیادی در اندازه و ترکیبات اونا می شه، پس تامین نیاز تغذیه ای روزانه ی هر فرد فقط از راه یه

منبع : tebyan.net

جمع آوری به وسیله بخش تغذیه سالم زندگی سالم سایت آکا

  • مطالب در رابطه

پیام بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *