پ. اسفند ۱ام, ۱۳۹۸

ارزش غذایی سبزی پلو و ماهی عید نوروز | بیماری

Abstract Connection Technology Background

: ارزش غذایی سبزی پلو و ماهی عید نوروز

: پربیننده ترین هـا

پیام فرح بخش متخصص تغذیه گفت: یه وعده غذایی کامل، غذاییه که ۲ تا ۳ گروه از اجزای هرم غذایی درست خواری رو در بر میگیره.

سبزی پلو و ماهی غذاییه بیشتر در اعیاد طبخ شده و میل می شه که بسیار به درد بخور و مغذیه این غذا به دلیل داشتن برنج که در گروه نون و غلات، سبزی موجود در برنج که در گروه سبزیجات و ماهی که در گروه گوشتا قرار میگیره، می تونه ۳ گروه از اجزای هرم غذایی رو پوشش دهد.

ایشون در ادامه اقرار داشت: نکاتی درباره این غذا هست که به طور خلاصه به توضیح اونا می پردازیم. ماهی موجود در این وعده غذایی باید از گروه ماهیایی که چربی به درد بخور یعنی امگا ۳ دارن انتخاب شه، از جمله ماهیای چرب میشه به سالمون، خالخالی، آزاد، تند و ساردین اشاره کرد که بالاترین اندازه امگا ۳ رو دارن.

فرح بخش گفت: نکته قابل توجه برنج این غذاس برنجا به دو گروه سفید و قهوه ای تقسیم می شن برنج سفید همون برنج مصرفی بیشتر افراده برنج قهوه ای هم دارای سبوس بیشتری نسبت به برنج سفیده و به خاطر همین واسه افراد گرفتار به قند خون یا آدمایی که با مشکل اضافه وزن درگیرن خیلی خوبه.

ایشون در آخر اضافه کرد: نکته آخر درباره سبزیجاته که در صورت امکان باید تازه استفاده شن. باید توجه داشت که سبزی درزمان خرد شدن، سرخ شدن و پخته شدن مقداری از ویتامینا و املاح خود رو از دست میده.

اینم بگیم که سبزیا منبع مناسبی واسه تامین املاح معدنی و ویتامین لازم بدن هستن پس کلا این فرهنگ و سنت خیلی خوبه و پیشنهاد می شه آدما به جز شب عید در طول هفته یه یا دو وعده از این غذا بخورن.

منبع: پرسیار

.

منبع :