س. اسفند ۶ام, ۱۳۹۸

ارزش غذایی زردآلوی خشک و تازه | سبزیجات

Technology, Data, Digital Display, Internet, Financial Figures

مجموعه: خواص مواد غذایی

 

 

 

ارزش غذایی زردآلوی خشک و تازه

 

 

در بین میوه های خشک، زردآلوی خشک، آلو و انجیر بیشتر استفاده میشن. این میوه ها معدن کارُتن هستن. زردآلو همیشه قبل از قرار دادن در برابر آفتاب، با گوگرد بخار داده می شه.

 

زردآلوی خشک خونگی
فصل زردآلو، می تونین خیلی راحت زردآلوی خشک واسه زمستون تون جفت و جور کنین. اول باید زردآلوها رو به دو نیم کرده و هسته اش رو خارج کنین. بعد تو یه سطح پهنشان کنین و دیگه بهشون دست نزنین، در فر درجه سانتیگراد با در نیمه باز قرارشان بدین تا خشک اما نرم شن.

 


چیجوری باید زردآلوی خشک رو استفاده کرد؟
زردآلوی خشک رو میشه به همون شکل یا بعد از خیس کردن در آب گرم به مدت دست کم ۲ ساعت یا دو دقیقه قرار دادن در مایکروویو استفاده کرد.

 

از زردآلوی خشک به تنهایی یا مخلوط با میوه های خشک دیگه میشه کمپوت بسیار خوشمزه ای جفت و جور کرد. واسه تزیین تارت هم میشه از زردآلو استفاده کرد. البته زرد آلو رو واسه تزیین غذاهای شور (مرغ، سالاد،…) هم استفاده می کنن.

 


ارزش غذایی زردآلوی خشک
زردآلوی خشک بازاری شامل آنهیدرید سولفور (۲۲۰ E) است، که از قبل از خشک کردن در میوه مونده. کنسرو این میوه ممکنه باعث تحریک آلرژی یا بروز سردرد بشه.

 

زردآلوی خشک شامل مقدار زیادی انرژیه که با حجم کم، انرژی زیادی رو بسیار سریع در دسترس قرار میده. هم اینکه، به خاطر غنی بودن از پتاسیم اثر «ضد گرفتگی عضلانی» هم داره. اما زردآلو به خاطر وفور استثنایی کارُتن بسیار روش زوم شده، کارُتن هم واسه دستگاه قلبی و عروقی خوبه و هم برنزه شدن پوست رو آسون می کنه.

 

در بهار می تونین از کپسول کارُتن استفاده کنین: هم قیمتش خیلی ارزون تره و هم مواد مغذی بسیار مفیدی مانند کلسیم و آهن در اون پیدا میشه. یه زردآلوی خشک که ۸ تا ۱۰ گرم وزن داره، شامل ۴۵۰ میلی گرم کارُتنه، چیزی حدود محتوای یه کپسول!



.

منبع :