ش. فروردین ۱۶ام, ۱۳۹۹

ارزش غذایی اسفناج | سبزیجات

Abstract Fiber Optic

اسفناج، گیاهیه یه ساله، دارای ساقه ای راست، به ارتفاع نیم متر که برگای اون پهن و نرم مثلثی شکل به رنگ سبزه. اسفناج نسبت به سرمای زمستون مقاومه.

دو نوع اسفناج هست که به نام پاییزه و بهاره نامیده می شه. اسفناج بهاره، در فصل بهار کاشته می شه و به اسفناج انگلیسی معروفه.

نوع پاییزه اون که به خاک بسیار غنی احتیاج داره، در پاییز کاشته می شه. گلای اسفناج به رنگ سبز کم رنگه .

اسفناج چون دارای مواد غذایی فراوانیه، کشت اون امروز در تموم نقاط دنیا معموله.

ترکیبات شیمیایی:

اسفناج از نظر داشتن ویتامین B3  بسیار غنیه، پس داروی مهمی واسه برطرف کردن مریضی پلاگره( پلاگر یه نوع بیماریه که به دلیل کمبود ویتامین B3 در بدن تولید می شه و نشونه های اون: ضعف بدن ، تشنج ، مشکل در دستگاه هاضمه، و بوجود اومدن لکه های قرمز روی بدنه).

اسفناج به دلیل داشتن منیزیم،  جلوی پیشرفت سرطان رو میگیره.

وجود  فسفر  در اسفناج واسه بدن، مخصوصا واسه کسائی که به کارای فکری اشتغال دارن و آهن اون واسه شهرنشینان که گلبولای قرمز خونشون جهت تامین اکسیژن سلولای بدن، باید فعالیت بیشتری کنن، خیلی خوبه.

خواص دارویی:

برگ اسفناج از نظر طب قدیم ایران کمی سرده و بعضی عقیده دارن که متعادله، یعنی نه سرده و نه گرم.

۱) برگ اسفناج

منبع : tebyan.net