پ. اسفند ۱ام, ۱۳۹۸

ارزش تغذیه ای طالبی | سبزیجات

۳d render of textile color swatch lying on wooden desk. Living coral. Color of the year 2019.

طالبی یکی از پرطرفدارترین میوه های فصل تابستون حتی در اون طرف دنیاست و به خاطر عطر و طعم دلپذیرش بسیار محبوبه. نام انگلیسی آنCantaloupeه که از نام یه دهکده در ایتالیا به نامCantalup گرفته شده که در این محل طالبی واسه اول بار در سال ۱۷۰۰ میلادی کاشت شده. طالبی واسه خونواده خیار و کدوه. گرمک و طالبی، مثل خربزه هستن و از جهت غذا و پزشکی شباهت زیادی به خربزه دارن فرقش اینه که قبل از خربزه می رسن و لطیف تر هستن و هضم اونا آسون تره. طالبی و گرمک از میوه های پرآب فصل تابستانه. طالبی شیرین و خوشبوتر از گرمکه. قسمتای مورد استفاده طالبی و گرمک عبارتند از:میوه و تخم میوه.

فواید تغذیه ای طالبی

طالبی یکی از بهترین منابع ویتامینAه و پر از بتا کاروتن است که در بدن تبدیل به ویتامینA می شه. تو یه فنجون آب طالبی فقط ۵۶ کالری انرژی هست ولی ۱۲۹% نیاز روزانه ما به ویتامینA رو تامین می کنه که تاثیر اون در بهبود بینایی و پوست بدن بر همه روشنه.

طالبی یکی از غنی ترین میوه های شامل ویتامینCه. طالبی علاوه بر ویتامین هایA وC شامل مواد مغذی به درد بخور دیگری مثل پتاسیم، فولات، فیبر، منیزیم، ید و ویتامین هایB6،B3،B5  وB1ه.

طبق نمودار بالا طالبی

منبع : tebyan.net

جمع آوری به وسیله بخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت سایت آکا